25 dintre cele mai neobișnuite radiatoare HOT vreodată proiectate

25 dintre cele mai neobișnuite radiatoare HOT vreodată proiectate
25 dintre cele mai neobișnuite radiatoare HOT vreodată proiectate

Video: 25 dintre cele mai neobișnuite radiatoare HOT vreodată proiectate

Video: 25 dintre cele mai neobișnuite radiatoare HOT vreodată proiectate
Video: BLACK FRIDAY SALE - Up to 25% off all radiators & towel rails | Trade Radiators 2023, Decembrie
Anonim

Știm că vă plac listele de design originale, așa că aici este unul din cele 25 de radiatoare cele mai neobișnuite create vreodată. Indiferent dacă vorbim de garduri, flori sau cleme de hârtie, care spune că aceste obiecte nu pot obține semnificații diferite pentru a deveni elemente decorative uimitoare cu o funcționalitate bine definită? Fără alte detalii, aici sunt cele 25 de radiatoare pe care le-am ales pentru acest display incredibil:

Gardurile și porțile nu pot fi înalte atunci când este vorba de utilizarea unei surse de inspirație pentru un produs, mai ales dacă acesta este un radiator. Lucy Merchant evident nu este de acord, deoarece a creat acest aspect minunat Picket Garda gardului ca parte a proiectului ei numit "Common Series". Nu știm dacă poarta din cea de-a doua imagine poate fi deschisă, dar butonul sigur pare autentic.

Când am privit pentru prima dată aceste modele de radiatoare, mi-au amintit de chei de pian, datorită eleganței lor și paletei de culori folosite. Dar după o mică cercetare se pare că aceste foi bimetalice erau menite să semene cu petalele de flori. Radiator cu incalzire vine de la designerul Kayleigh Metcalf și este un plus extraordinar pentru un living elegant. - cu Yanko Design

Sunt puțini cei care nu iubesc domino. Răsuciți radiatorul aparține designerului Marco Dessi, iar aspectul său general este un memento al plăcilor domino. Dar acest produs particular are o captură complet diferită. Plăcile pot fi mutate în orice poziție de către utilizator și astfel forma sa se poate schimba în mod constant.

Modulo Radiator de Anna Gotha se spune că este mereu în mișcare. Acest radiator portabil neobișnuit are un sistem special care îi permite să fie amplasat oriunde dorește utilizatorul. Având în vedere că este un produs modular, se poate pur și simplu să se ia o secțiune, să se încălzească mâinile cu ea și apoi să se plaseze pe alt perete. Crearea de modele și modele nu ar putea fi mai simplă și acest lucru poate ajuta și la proiectarea camerei.

Image
Image

Iată un element foarte vesel care se poate potrivi foarte bine în camera de biceloretă. Acest Flower Radiator se spune că își amintește de o vară, atât prin design cât și prin căldura pe care o oferă. Margaretele colorate sunt fabricate din aluminiu și reușesc să ascundă sistemul de încălzire atât de bine încât, atunci când nu funcționează, nu puteai spune cu greu că acesta este un radiator real.

Heatwave Radiator a fost inspirat de designul porților frontale artistice și prezintă un model interesant de flori cu o paletă de culori simplă. Se potrivește excelent în orice cameră clasică, cu condiția să aibă un design minimalist. Puteți găsi acest model online la Droog

Radiatorul Rock and Roll de Karim Rashid este un produs original în formă de teanc. Trebuie să recunoaștem că ne place versiunea colorată mai mult decât cea gri, deoarece pare să fie capabilă să lumineze un spațiu și să o facă în viață. Radiatorul monocrom, cu toate acestea, este mai versatil și poate completa mobilierul modern, indiferent cât de sclipitor și ostentativ ar putea fi acesta.

Acest radiator special este o piesă incredibilă, care poate dura un minut pentru ao urmări și a nu ajunge suficient. Acest lucru ar putea fi util dacă nu ai mai mult de făcut acasă. Acest radiator minimalist este numit Zero Otto și aparține lui Francesco Lucchese care la proiectat pentru Antrax. Estetica și funcționalitatea merg împreună cu acest obiect, care poate fi integrat într-un interior modern care aduce un plus de stil și confort.

Image
Image

Mi-a luat ceva timp sa-mi dau seama unde am vazut acest tip de design inainte. La urma urmei, adulții nu se joacă în fiecare zi cu piese lego. Acest radiator Lego uimitor vine de la Scirocco și aduce un aspect jucăuș, chiar dacă unele modele sunt monocromatice. Disponibil într-o varietate de forme, dimensiuni și culori. aceste încălzitoare pot transforma complet modul în care arată o cameră, ca să nu mai vorbim cum se simte.

Toată lumea îi place zarurile. Indiferent dacă se află într-un joc, într-o mașină sau în interiorul camerei de zi, aceștia sunt capabili să creeze acea "atmosferă de joc" specială pe care majoritatea oamenilor îi doresc. Acest aspect interesant Dice Radiator a fost proiectat de Andrea Ramponi și este compus din zaruri negre și alb individuale care pot fi stivuite sau plasate unul lângă altul pentru a face camera mai puțin jucăușă. - Trendir

Clipurile de hârtie colorate sunt "trebuie să aibă" atunci când ești elev sau student. Ele sunt cele care pot ține lucrurile în ordine, oferind în același timp clasei o simțire prietenoasă. Aceste incredibile Radiatoare pentru rafturi de hârtie transforma un interior comun într-unul original, în timp ce culorile lor au tendința de a face o cameră extrem de veselă. - via Scirocco

Radiatoarele Oreste și Emma au fost create de Andrea Crosetta pentru Antrax și au o idee de design originală în spatele ei. Disponibile într-o varietate de culori, aceste radiatoare au o senzație "omenească", chiar dacă ele pot părea că oferă mult mai multă căldură decât majoritatea oamenilor. Ele pot fi integrate într-un studio de lucru sau într-o cameră cu o personalitate puternică.

Radiatorul Digit de la Caleido a fost creat de James Di Marco și are un design jucăuș dat de cifre haotice de diferite dimensiuni și de culorile vii. Acest radiator se potrivește excelent într-o cameră cu un design minimalist și modern în care ar putea deveni punctul focal.

Este adevărat că toate picturile dau o cantitate de căldură, dar vă asigurăm că cele din cele două imagini de mai jos emit multe. Aceste frumoase Radiatoare pentru pictură de la Climastar nu sunt doar pentru iubitorii de artă, ci pentru oricine interesat să aducă o mică originalitate în pătuț. Dispunând de peisaje, flori sau idei abstracte, aceste elemente conferă un plus interior deosebit.

Aici este o spirală interesantă pentru a prelua desenele tradiționale ale radiatoarelor. Calorisfero de la Deltacalor combină aspectul cu funcția și este un plus de mobilier pentru orice interior contemporan. Cu forma neobișnuită și dinamică, acest radiator pare să fie produs în special pentru a atrage atenția.

Cut radiator are un nume destul de sugestiv pe care proiectul său pare să îl supună. Ideea vine de la Caleido Design și are "tăieturi" din loc în loc, perfectă pentru uscarea prosoapelor. Deschiderile creează un aspect neobișnuit și unul foarte elegant. Acest radiator este produs într-o varietate de culori și puteți obține niște informații de cumpărare aici.

Radiatorul Ciussai de la Adhoc este un design radiator extrem de original pentru a avea în interior. Acest produs asemănător furtunului se potrivește excelent într-un studio sau într-o sală de lucru cu multe lucruri metalice în jur. De asemenea, un hol ar fi îmbogățit de acest tip de element. Forma sa versatilă permite utilizatorului să o aranjeze oricum dorește.

Radiatorul Tiki de la Ad-Hoc este un sistem de încălzire cilindric suspendat, care are o înaltă eleganță de design. Acest radiator va asigura o cantitate mare de căldură în timp ce acționează în același timp ca un obiect de decorare a casei foarte interesant. Poate fi ușor instalat pe tavan și are o înălțime de 1,8 metri.

Radiatorul Supratherm este cu siguranță o modalitate originală de a menține o cameră caldă. Proiectat de compania germană Sprinz, acest încălzitor modern este compus dintr-un panou de lucru foarte din sticlă. Chiar dacă acest element este la fel de puternic ca orice alt radiator comun, acesta are cu siguranță un aspect îmbunătățit.

Dacă sunteți un fan al designului simplu și minimalist, aici este un radiator elegant care inspiră tocmai asta. Acest lucru neobișnuit T.B.T. Radiator a fost proiectat de Ludovica și Roberto Palomba pentru Tubes și este un plus extraordinar pentru un living sau baie de bun gust. Designul este disponibil într-o varietate de dimensiuni și culori, tot ce trebuie să faceți este să alegeți modelul potrivit pentru interiorul dumneavoastră.

Am prezentat acest lucru extrem de interesant Radiator Harp acum ceva timp pe Freshome. Dacă ați pierdut-o, atunci este o șansă să o priviți îndeaproape. Proiectul este numit "Adagio" și poate fi găsit la Carisa. Producătorii descriu acest element ca fiind "o simfonie din oțel inoxidabil, armonioasă și în mișcare, dar fără sfârșit. Un radiator care să vă amestece spiritul. Un radiator care este dincolo de orice imaginație. "Sunteți de acord cu descrierea lor?

Acest radiator jucăuș vine de la designerul Florent Cuchet și poate fi integrat într-o încăpere neconvențională pentru a vă asigura o atmosferă caldă și familiară. Încălzitorul Bouille'hot arata ca o sticla imensa de apa si lucrurile interesante despre aceasta sunt versatilitatea. Acest obiect poate fi plasat aleator pe podea sau pe un perete pentru a face camera să fie un loc mai bun pentru a trăi.

Montecarlo este un alt produs interesant din tuburi, care are un design deosebit și o dublă funcționalitate. Acest radiator nu numai că menține încăperea caldă și confortabilă, dar are, de asemenea, un spațiu de depozitare pentru a plasa prosoapele care trebuie să se usuce. Considerăm că este o idee inspirată pentru baie, nu-i așa?

Iată un design care poate acționa atât ca încălzitor, cât și ca separator de acasă. Radiatorul de ecran este produs de Scirocco și este un element elegant, cu aspect liber, care prezintă un model de floare interesant. Radiatorul este construit din oțel inoxidabil și vine în trei versiuni color. Pentru mai multe informații despre prețuri și transport maritim, puteți contacta producătorii.

Iată o idee extrem de originală care poate părea incredibil de evidentă, dar nimeni nu sa gândit vreodată să facă un încălzitor din scrisori care înaintează "fierbinte". Ne place foarte mult HOT Radiator, deoarece poate lumina în totalitate un loc. - prin intermediul Unplggd

Recomandat: