3 Case Cascading în Canada oferă atât confidențialitate și transparență

3 Case Cascading în Canada oferă atât confidențialitate și transparență
3 Case Cascading în Canada oferă atât confidențialitate și transparență

Video: 3 Case Cascading în Canada oferă atât confidențialitate și transparență

Video: 3 Case Cascading în Canada oferă atât confidențialitate și transparență
Video: Breaking My Silence About Real Estate Agents Making Fake Offers In Canada 2023, Decembrie
Anonim

Această colecție de trei cascade cascading cunoscut sub numele de Case la 1340 a fost proiectat de Oficiul McFarlane Biggar pentru Proiectele Harbourview. Situat în North Vancouver, BC, casele împărtășesc priveliști panoramice ale orașului spre sud și râuri luxuriante spre nord.

Confidențialitatea și transparența se întâlnesc în aceste case, construite cu o pasiune pentru design personalizat. Arhitectura specifică locației profită de frumusețea naturală a terenului, creând un cadru inspirator din punct de vedere estetic.

"Pe un culoar liniștit, cele trei case identice, toate îmbrăcate în nuanțe de gri, trec de-a lungul lotului înclinat, rezonând cu verdeața înconjurătoare, precum și cu bungalourile din apropiere", spun arhitecții. "De pe stradă, autoturismele cu două autovehicule, cu ecran de autocare atașat într-o curte interioară și creează un sentiment de intimitate la parter.

"Masarea nivelului al doilea al casei joacă, de asemenea, intimitate. Balcoanele de nivel superior sunt încastrate în incinte întinse, forme distincte care sunt vizibile de pe stradă, dar care blochează viziunea vecinilor din interior."

Împărțite în spații private și sociale, fiecare dintre cele trei case are un interior inteligent planificat și, cu o suprafață de 3857 de metri pătrați, suficient spațiu pentru membrii familiei extinse atunci când vizitează. Fotografiile făcute de Ema Peter arată casele la 1340 din mai multe perspective.

Potrivit arhitecților, "Mai multe spații publice - zonele de zi și de luat masa - se îndreaptă spre sud, spre orizontul Vancouver. Cele mai multe zone private - bucătăria și suita de masterat - sunt amplasate în liniștea râului. Cele mai bune dintre cele două vederi sunt experimentate pe terasa plină, pe acoperiș. Accesul la scări este poziționat astfel încât să nu fie vizibil pentru vecini, creând iluzia unui acoperiș complet plan. O dată în sus, proprietarii de case se vor bucura de un sondaj neîntrerupt al împrejurimilor lor."

Amintiți-vă Gambier Island House, resedinta modernă impresionantă integrată într-un peisaj stâncos lângă Vancouver? Această casă este, de asemenea, în portofoliul de design al acestor arhitecți.

Recomandat: