Acasă Securitate în Indianapolis

Cuprins:

Acasă Securitate în Indianapolis
Acasă Securitate în Indianapolis

Video: Acasă Securitate în Indianapolis

Video: Acasă Securitate în Indianapolis
Video: Viata Perfecta. 2023, Decembrie
Anonim

Clasamentele și ratingurile exprimate pe acest site sunt opinia Freshome.com și pot fi modificate. Este posibil să câștigăm o comisie de vânzări de la companiile prezentate în clasamentul nostru, dar nu lăsăm plățile să influențeze clasamentul nostru.

Un sistem de securitate la domiciliu nu a fost niciodată o investiție mai bună. Dacă aceasta este o știre pentru tine, atunci poate doriți să continuați să citiți. Nu este ușor să adăugați o altă factură la mix.

Pick-urile noastre pentru cea mai bună casă Sistem de securitate

 • Frontpoint
 • Protejați America
 • SimpliSafe
 • Vivint

Dar gândiți-vă la opțiuni. Puteți controla fără fir ceva despre orice în casa dvs., indiferent dacă vă aflați acasă personal sau nu. Totul, de la încuietori la ușă până la comutatoare de lumină, a devenit un joc corect pentru casa inteligentă. Și nu este scump să adăugați câteva camere compatibile WiFi pentru a vă verifica feedul de pe telefon. Cea mai bună parte este, este foarte accesibil, deoarece există multe opțiuni pentru a satisface nevoile dvs. specifice. Am făcut niște investigații pentru a găsi cele mai bune sisteme de securitate din Indy - iată ce am găsit. (Spoiler: vă puteți duce acasă la un nivel complet nou de minunat.)

Acasă Securitate 101

Deoarece există atât de multe opțiuni, este util să faceți un mic curs de micro pe principiile securității la domiciliu. Gândiți-vă la sistemul dvs. de securitate la domiciliu ca centru al unei rețele, cu senzori, controlori și camere de luat vederi conectate prin cabluri, Bluetooth sau WiFi. Atunci când un senzor de pe fereastră este declanșat, acesta trimite un semnal către sistemul de securitate de la domiciliu, care vă va informa și / sau autoritățile (în funcție de sistemul dumneavoastră monitorizat profesional sau nu). Aspectul automatizării domiciliului este accesat și controlat de la un dispozitiv conectat (tabletă, smartphone etc.) pe care îl puteți accesa oriunde.

Sfaturi pentru cumparaturi

În ultimii ani s-au înregistrat o serie de schimbări în industria de securitate la domiciliu. Cel mai mare: aveți numeroase decizii în ceea ce privește contractele, achiziționați propriul hardware și înregistrați-vă pentru o monitorizare profesională. Din fericire, ele pot fi simplificate în câteva decizii de bază.

Bundled sau personalizat?

Puteți alege a pachet sau aveți sistemul dvs. personalizate la casa ta individuală. Opțiunea cuplată este minunată dacă doriți să comparați mere cu mere cu diferite companii; veți vedea prețul în avans pe site-urile lor. Opțiunea personalizată vă oferă în mod evident loc pentru a alege, de exemplu, exact câte senzori de ușă sau senzori de ferestre doriți cu pachetul dvs. Traseul personalizat implică de obicei un reprezentant care iese în casă (ceea ce poate însemna taxe de instalare) pentru a vă ghida în acest proces și pentru a instala hardware-ul. Sistemele grupate de obicei pot fi expediate la ușă și sunt destul de simple pentru a fi instalate de aproape toată lumea.

Monitorizate sau nemonitorizate?

În principiu există două tipuri de companii de securitate. Tradiționalul și cel mai răspândit este compania care face bani prin vânzarea serviciului dvs. Ei instalează și monitorizează echipamentul în casa dvs. și vă percep o taxă pentru a face acest lucru. De cele mai multe ori, veți închiria echipamentul, deși poate exista o opțiune pentru unii să achiziționeze echipamentul în față și apoi să plătească doar costurile lunare de monitorizare. Aceste companii includ numele dvs. mare, companiile naționale și companiile de securitate locală "mamă și pop". Rețineți că majoritatea acestor companii vor folosi echipamentul fabricat de aceiași producători, cu eticheta lor înfiptă în față. Deci, nu este nevoie să comparați echipamentele - calitatea serviciului, lungimea contractului și prețul abonamentului sunt mai importante.

Cel de-al doilea tip de companie este o companie care face bani atunci când cumperi produsul. Aceasta este o situație mult mai tăiată și uscată - pur și simplu achiziționați echipamentul și este livrat la ușa dumneavoastră. Nu există contracte sau taxe de monitorizare. Acest lucru tinde să fie o opțiune cuplată, dar există și sisteme pe care le puteți cumpăra, care vin cu oase goale, dar vă permit să adăugați o listă uriașă de accesorii pentru conținutul inimii voastre. Aceste sisteme sunt, de obicei, cele care vă avertizează doar dacă ceva este sus, dar unele permit o opțiune de adăugare a unei monitorizări profesionale, astfel încât autoritățile să fie avertizate direct.

Ce e mai bine pentru mine?

Cel mai bine este să vă puneți aceste două întrebări înainte de a cumpăra:

Cât de multă securitate am nevoie simți sigur? Deși există câteva precauții de bază pe care le poate beneficia toată lumea, există și dezavantaje potențiale când transformați casa într-un Fort Knox personal. Desigur, există un cost asociat cu achiziționarea a 12 camere de vizionare cu vizibilitate pe timp de noapte, care acționează în mișcare pentru a acoperi fiecare centimetru patrat al casei. Nu doriți ca remușcarea cumpărătorului să intre în momentul în care vă dați seama că doar unul sau două camere, așezate strategic, ar fi oferit la fel de multă liniște.

De asemenea, trebuie să luați în considerare faptul că având de asemenea multe dispozitive care vă asigură locuința pot de fapt să vă îndepărteze de sentimentul dvs. de securitate. Există o linie fină în somn, știind că, dacă cineva deschide fereastra bucătăriei, veți fi alertat și vă veți trezi la fiecare oră pentru a verifica și pentru a vă asigura că camera de pe hol nu prezintă încă nicio activitate. Asigurați-vă că luați în considerare ceea ce vă va oferi cea mai liniștită minte, fără a provoca o verificare paranoidă și verificarea din nou a aplicației de securitate.

Există șanse să mă mișc în următorii ani? Dacă sunteți stabilit și nu vă puteți aștepta să vă mișcați în următorii câțiva ani, atunci există câteva modalități excelente pe care le puteți investi în casa dvs. și o puteți realiza cu cea mai recentă și cea mai mare tehnologie care vă va servi bine pentru anii următori. Cu toate acestea, dacă nu sunteți destul de stabilit încă, atunci ar fi înțelept să ia în considerare o opțiune pe care o puteți lua cu ușurință cu dvs. atunci când plecați. Din fericire, există opțiuni excelente pentru fiecare situație.

Cele mai bune alegeri pentru cel mai bun sistem de securitate la domiciliu din Indianapolis

Echipa noastră a luat cele mai importante șase companii de securitate din Indianapolis și a mers la locul de muncă pentru a afla care au fost cele mai bune rezultate pe baza a trei criterii principale: reputația, serviciul pentru clienți și prețuri. După o lungă săptămână de cercetare, am venit cu trei câștigători clari pentru securitatea casei din Indianapolis.

Am terminat procesul prin compararea acestora cu recomandările noastre globale de securitate la domiciliu la nivel național. În timp ce încurcăm un preț concret, care ar fi garantat pe plan general, sa dovedit a fi imposibil, am aflat că "se cuvine să-ți faci temele" este foarte adevărat pentru securitatea casei.

În timp ce companiile locale au tendința de a oferi servicii excelente clienților și câteva avantaje (unele oferă servicii fără contract), am constatat că, în general, acestea nu pot concura cu tehnologia de preț și tehnologie de ultimă oră oferită de companii naționale de top, cum ar fi Frontpoint sau Protect America. Dacă doriți să puteți merge într-un birou și să vă ocupați cu o față umană în față, atunci luați în considerare securitatea centrală și comunicațiile sau ProTECHt Home Security. Lowe's Iris și Piper NV au câștigat ambele mărci de top dacă aveți în vedere DIY.

Cele mai bune companii de securitate locală din Indianapolis

Centrul de Securitate și Comunicații Lucrați cu un tehnician central de securitate și comunicații (CSC) pentru a afla ce proiect și instalare va funcționa cel mai bine pentru casa dvs., pentru afaceri sau pentru un nou proiect de construcție. Atunci când selectați o companie locală precum CSC, sunteți garantat servicii profesionale de monitorizare 24 de ore care sunt fiabile și accesibile.

În timp ce clienții au opțiuni pentru servicii de incendiu și de monitorizare, vena principală a CSC trece prin sistemele sale de alarmă antifurt. La nivel local și privat, toate instalările și serviciile sunt aduse la dispoziție de alți localnici care înțeleg cartierele și de ceea ce este necesar pentru a vă proteja. CSC poate instala sisteme în mai multe locații, inclusiv centre comerciale, școli, spitale, bănci, centre de date și multe altele. Când devii client CSC, poți fi sigur că sistemul tău face parte din cele mai noi tehnologii ale sistemelor hibride wireless și cablate în jur.

Dacă preferați ajutorul în timp real, luați în considerare CSC EmergenSee. Lansați aplicația pe telefon, furnizând centru profesional de monitorizare live video, audio și locația dvs. GPS. CSC trimite apoi autoritățile corespunzătoare pentru a vă salva. Nu pot vorbi? Comunicați prin mesaje text dacă vă aflați într-o situație amenințătoare în care vorbirea vă poate pune în pericol pe voi sau pe ceilalți.

Vă veți simți în siguranță, știind că această companie a protejat casele și proprietățile comerciale din 1978 și este acreditată de Biroul Better Business. În plus, pentru confortul dvs., puteți actualiza sau completa informațiile dvs. de contact în orice moment online.

Vizitați site-ul web pentru a solicita informații cu privire la orice număr de sisteme care vă interesează. Prețurile sunt competitive și clienții sunt încurajați să întrebe dacă au nevoie de o cotă adecvată.

ProTECHt Home SecurityPentru aproximativ 1 dolar pe zi, beneficiați de o monitorizare câștigătoare de 24 de ore. Acreditat de Biroul de afaceri mai bun, ProTECHt Home Security oferă servicii în Indiana, Texas, Ohio și Pennsylvania. Această companie de securitate colaborează cu Monitronics, o companie certificată cu cinci diamante de către Asociația Centrală de Alarmă a Gării. Având această certificare necesită cinci puncte de excelență, inclusiv un angajament de reducere a expedierilor false. Una dintre ofertele unice ale sistemului de securitate Monitronics este că, chiar și atunci când puterea ta se stinge, casa ta este sigură datorită unui sistem de monitorizare a rezervelor.

În timp ce multe familii doresc protecția împotriva intrușilor, clienții ProTECHt Home Security pot beneficia, de asemenea, de ajutor în caz de situație medicală, de incendiu și de detectare a monoxidului de carbon. Toate pachetele au senzori de la distanță, senzori de ușă și ferestre, și tastatura cu ecran tactil cu comunicații celulare. Alegeți între accesul tradițional, la distanță, automatizarea casei și pachetele video interactive. Sunați sau trimiteți un e-mail companiei pentru a vă specifica nevoile dvs. și pentru a primi o ofertă gratuită pentru ceea ce va costa un sistem. Dacă doriți mai multe motive pentru a selecta ProTECHt Home Security, site-ul companiei are o pagină completă dedicată premiilor recente acordate companiei.

Vrei o garanție pe viață? Contactați compania pentru a obține detalii despre cum funcționează.

Circle City Security Systems Inc. Din 1976, Circle City Security Systems a deservit zona Indianapolis cu opțiuni de securitate de înaltă calitate. Această companie de alarmă cu servicii complete monitorizează mai mult de 10.000 de sisteme, protejând ceea ce contează cel mai mult pentru clienții săi.

Indiferent dacă aveți nevoie de un sistem impresionant de alarmă de incendiu, de un sistem de cameră, de control al accesului sau de acces la distanță total, Smart Circle City Systems va găsi sistemul cel mai potrivit pentru dvs.

Dacă vă deplasați mult de acasă, luați în considerare opțiunea Honeywell Total Connect Remote Services pentru protecție completă. Vă oferă puterea de a vă controla casa sau afacerea oriunde vă aflați în lume; primiți alerte importante și actualizări ale sistemului în timp real.Prin utilizarea dispozitivului mobil, puteți controla cu ușurință termostatele, iluminarea și încuietorile ușilor cu ajutorul unui buton sau a două. Evenimentele de notificare pot să te țină în buclă. Aflați când sistemul dvs. a fost armat sau dezarmat. Primiți o notificare dacă ați deschis un dulap sigur, de arme sau de lichior. Descoperiți dacă un obiect valoros a fost mutat în interior sau în exterior. Dacă doriți să rămâneți la curent cu ceea ce se întâmplă, luați în considerare discuția cu un reprezentant despre instalarea măsurilor de securitate interactive.

După primirea ofertei dvs. gratuite și a serviciului de asistență specializat pentru clienți, veți vedea de ce Circle City Security Systems este o alegere solidă atunci când selectați o companie locală de securitate.

Cele mai bune pachete pachet

Frontpoint: Astfel de ratinguri ridicate pentru clienți - și au sens. Alegeți una dintre cele trei pachete de upgrade, primiți gratuit transportul la ușă și o perioadă de încercare de 30 de zile fără riscuri. Singurul dezavantaj este contractul necesar de 36 de luni.

Protejați America: Cu cinci pachete diferite de a alege, fără taxe în avans și opțiunea de a avea un profesionist de instalare a sistemului, dacă alegeți să nu faceți singur, Protect America oferă clienților săi o gamă largă de opțiuni. Excepția este, desigur, când vine vorba de contracte: nu există o opțiune acolo. Aceștia aplică un acord de serviciu obligatoriu de 36 de luni.

SimpliSafe: Calitatea stand-out a SimpliSafe este politica lor în ceea ce privește contractele - nu trebuie să semnați unul. De asemenea, se întâmplă să fie printre cele mai accesibile companii cu patru sisteme diferite de a alege de la începând de la doar 230 dolari (monitorizarea profesională este o suplimentare de 15 dolari pe lună).

Cele mai bune sisteme de securitate DIY

Irisul lui Lowe: Experiența unei case inteligente, Iris câștigă recomandarea noastră de top pentru sistemele DIY. Aproape tot ceea ce vă puteți imagina în casa dvs., poate fi controlat de Iris - totul, de la lumina trece la ușile de câine. Toate controlate de la dispozitivul dvs. conectat la Wi-Fi, indiferent dacă stați pe canapea sau în vacanță. Ca un bonus frumos, este compatibil cu multe companii de securitate care vor monitoriza profesional partea de securitate a casei tale inteligente.

Piper NV: Un sistem de securitate "all-in-one", de mărimea unui borcan mare, Piper NV este o opțiune cu adevărat atractivă pentru a asigura o cameră de dormit sau un apartament mic, economisind spațiu și menținând mobilitatea maximă. O cameră de streaming și senzori de mișcare wireless într-un singur dispozitiv simplu. Trecerea de la o cameră de dormit la un apartament cu două dormitoare? Nu este nevoie să cumperi un nou sistem; Iris poate fi upgradat cu o mulțime de accesorii și gadget-uri datorită compatibilității încorporate Z-Wave.

Companiile locale care nu au făcut tăietura

Nu am fost la fel de impresionați de aceste trei companii și le recomandăm să le ignorați.

 • Sisteme de securitate la gardă
 • Nelson Alarm
 • Alarmă generală

Prevenirea alarmei false

Instalarea unui sistem de securitate la domiciliu înseamnă că instalați și potențialul pentru declanșarea unei alarme false. Orașul Indianapolis nu este străin de alarmele false. De fapt, în 2013 au fost raportate 13.599 de alarme false. La nivel național, 90% din declanșatoarele de alarmă nu sunt urgențe reale.

Pentru a reduce numeroasele alarme false, multe orașe au o lege care impune proprietarilor de alarmă monitorizați să plătească o taxă de autorizare pentru a-și înregistra sistemele de alarmă. Unele orașe au chiar cursuri pentru a le lua proprietarii de alarme. Cu toate acestea, orașul Indianapolis ia o tactică diferită. În loc de a solicita permisiuni, acestea combate costul alarmei false cu taxe mai mari decât cele medii.

Iată ce ar fi daunele dacă poliția răspunde la alarma dvs. și se dovedește a fi falsă:

 • Prima dată într-un an calendaristic este gratuită. Vi se va emite un avertisment scris care să prezinte sancțiunile în cazul în care se va întâmpla din nou.
 • A doua alarma falsa in acelasi an va costa 50 $.
 • A treia infracțiune crește la 75 USD.
 • A patra alarmă falsă este de 100 USD.
 • Al cincilea alarmă falsă este de 125 USD.
 • A șasea și violările ulterioare într-un an calendaristic costă 200 de dolari. În mod alternativ, puteți fi dus în instanță de către procurorul orașului.

După cum puteți vedea Orașul din Indianapolis ia alarmele false foarte serios și, prin extensie, ar trebui să vă faceți așa. Din fericire există câteva moduri în care puteți reduce probabilitatea acestora prin schimbarea regulată a bateriilor echipamentului dvs. de alarmă și asigurându-vă că nu vă armați sistemul de alarmă înainte ca toate ușile și ferestrele să fie bine închise și fixate. Pentru o listă utilă de alte modalități de a vă asigura că nu contribuiți la falsul de alarmă din acest an, consultați lista de mai jos.

Întrebări frecvente

Este un sistem de securitate la domiciliu o investiție bună?

În trecut, sistemele de securitate păreau ca o depășire necesară numai pentru cei extrem de paranoici sau foarte bogați. Datorită unei convergențe a accesibilității și a cercetării care arată riscul de efracție nu depinde de venitul dvs., putem afirma cu încredere că un sistem de securitate este o investiție bună pentru dvs., indiferent unde locuiți.

Pot să fac ceva pentru a scădea riscul de a fi vizat de casa mea?

Un sistem de securitate cu o alarmă sonoră este "cu siguranță" un descurajant viabil în conformitate cu Sgt. Roger Suesz cu departamentul de metrou al Departamentului de Poliție din Indianapolis.

Atunci când un spărgător intră într-o casă cu un sistem de securitate, un studiu realizat de Universitatea din Carolina de Nord de la Departamentul de Justiție Penală și Criminologie al lui Charlotte arată că 50% dintre criminali vor pleca imediat când o alarmă se va stinge și 80% chiar încercați să o dezactivați. Sgt. Suesz confirmă avantajul enorm de a avea un sistem de securitate la domiciliu:

"Când un spărgător intră și aude semnalul sonor, înainte ca sirena chiar să se stingă sau compania de alarmă primește semnalul, ei știu că mai bine să iasă în maxim două minute. Foarte rar, aproape niciodată, prindem un hoț care tocmai a intrat într-o casă cu alarmă. De nouă ori din zece ei pleacă imediat când își dau seama că există o alarmă. Fără nici o alarmă, am văzut rezultatele spargerilor care arată că spărgătorii au fost în interiorul lor timp de 30 de minute sau mai mult. "- Sgt. Roger Suesz

Un loc minunat de a începe, potrivit sergentului, este cu semne și autocolante care îi sfătuie pe infractori să aveți un sistem de securitate (chiar dacă într-adevăr nu aveți)

Un semn ar putea ajuta, chiar dacă nu este activat, dar dacă mergeți totul și obțineți un sistem ar putea să vă califică pentru pauze fiscale și o reducere la polița dvs. de asigurare de origine.

Linia de fund

Sistemele de securitate accesibile la domiciliu au cu adevărat potențialul de a vă îmbunătăți calitatea vieții - și există o astfel de gamă de a alege. Luați în considerare primele noastre ponturi pentru a găsi unul care se potrivește nevoilor dumneavoastră.

Cele mai bune pachete: Frontpoint, Protejați America, SimpliSafe

Cel mai bun local: Centrul de Securitate și Comunicații, ProTECHt Home Security, Circle City Security Systems Inc

Cel mai bun pentru studenți, chiriași sau pe termen scurt: Lowe's Iris, Piper NV

Recomandat: